04 juli 2010

Interiør i leilighet nr.3



Joda, jeg har bodd i litt forskjellige leiligheter og flyttet mye de siste årene, og da ble det viktig for meg å gjøre hvert nye bosted til mitt eget. Og omsider kom jeg frem til en varm fargeskala som jeg trives i og slapper av i. Kanskje litt overdådig orientalsk stil, men det er meg, har jeg funnet ut - så sant det er plass da..

1 kommentar:

OTiiBE sa...

Heeei!!

Så kjekt at du er igang igjen!! Jeg gleder meg til å følge med på blogen din- jeg er sikker på at du har mye spennende å dele!!

Og jeg er helt enig- farger er veldig DEG!!! Det er slik jeg husker deg, og slik jeg opplever deg hver gang jeg er så heldig å treffe deg!! Du er en veldig fargerik person, en som har plass til både de tunge og de lette, de lystige og de sorgfulle fargene!! Vi sees kanskje ikke så ofte lengre, men du er aldri helt borte fra livet mitt, og det er fantastisk å kjenne at kontakten er der med en gang!!

Fortsett å være ditt sprudlende, fargerike deg- og del det med oss her i blogen din!! Gleder meg til neste treff over en hardangerduk eller to!! Kanskje jeg får til å sende vekk mann og barn en helg, så kan du og M komme hit og dele en flaske vin og snakke om gode gamle dager!!!

Klem, E